Chelsea versloeg Tottenham Hotspur op eigen veld met 2-0

Chelsea bevindt zich in de 26e ronde van de inhaalwedstrijd van de Premier League en neemt dit keer op tegen Tottenham Hotspur. Er is misschien niet veel krachtverschil tussen de spelers die de goedkope voetbalshirts dragen. Sinds Chelsea de doop van politieke factoren heeft meegemaakt, is hun huidige situatie relatief decadent. In de wedstrijd tegen Tottenham Hotspur had Chelsea echter nog de kracht om met hen mee te concurreren.

Chelsea speelde dit keer thuis en ze toonden hun vaardigheden op een bekende locatie. In de 24e minuut van de wedstrijd waren de spelers die Chelsea Thuistenue droegen de eersten die de impasse in de wedstrijd doorbraken en met 1-0 voor stonden. De twee ploegen gingen de tweede helft in en Tottenham Hotspur had nog steeds geen kans om te scoren. Maar Chelsea kreeg nog een kans om te scoren, waardoor de voorsprong werd vergroot en de stand op 2-0 werd vastgelegd. Chelsea boekte dit seizoen een dubbele overwinning tegen Tottenham Hotspur.

Aan het einde van de wedstrijd versloeg Chelsea Tottenham Hotspur op eigen veld met 2-0. Chelsea versloeg Tottenham Hotspur en klom naar de 8e plaats in het Premier League-klassement.